Vakantiehuizen met zwembad

Verhuur

La Villa en Rose biedt een complete service aan rond de verhuur van uw woning, zowel het hele jaar door als aangepast aan de periodes wanneer u ervoor kiest uw huis ter beschikking te stellen voor verhuur. Ons doel is ervoor te zorgen dat u volop kunt genieten van uw huis door alle rompslomp rond de verhuur uit handen te nemen. 

Binnen onze verhuurservice bieden wij het hele jaar door uitgebreide marketing van uw woning. Gebruik makend van onze jarenlange ervaring werken wij selectief samen met internationale touroperators, sociale en andere media en online platforms om een ??passende doelgroep gasten voor uw woning te bereiken. Daarnaast verzorgen wij de volledige service rond de reserveringen, de ontvangst van gasten en het organiseren van schoonmaak, onderhoud en storingen. Uiteraard gebeurt dit alles in overleg met u. Wij vertalen uw wensen in een aangepast aanbod van diensten.

Als eigenaar van een vakantiehuis, wilt u aandacht voor detail. U heeft met zorg uw huis uitgekozen en ingericht en verwacht ook dat de gasten dezelfde zorgvuldige aandacht krijgen. Deze service kunt u met een gerust hart aan ons toevertrouwen. Geen zorgen, maar tevreden, terugkerende gasten. Dat is waar het om gaat. Wij zetten ons in gasten een zorgeloos verblijf in een mooi huis te bieden, met alle luxe en zorg die ze verwachten, het is tenslotte hun vakantie.

La Villa en Rose