Vakantiehuizen met zwembad

Wie zijn wij?

La Villa en Rose

La Villa en Rose, gerund door Jur en Ruchamah van der Meer en een klein huishoudelijk en onderhoudsteam, biedt vriendelijk, persoonlijk en betrouwbaar vastgoedbeheer en een professionele moderne verhuur service aan de Costa Blanca en omgeving. 

Na jarenlange ervaring in de leisure branche besloten we met onze emigratie naar Spanje om voor onszelf te beginnen. La Villa en Rose werd geboren toen we het beheer en de verhuur op ons namen van Semiramis, een 12 delig luxe appartementencomplex in de heuvels boven Altea. Naarmate we de omgeving leerden kennen, kregen we al snel ook andere vakantiewoningen in ons bestand. We besloten ons bezig te houden met het perfectioneren van huizen beheer en verhuur door de best mogelijke service leveren, zowel in onze selectie van vakantiehuizen als in het complete pakket beheer van onroerend goed dat wij aanbieden. 

In Nederland en Frankrijk, heeft Jur ruime ervaring opgedaan in het toerisme en de horeca. Zijn professionele ervaring omvat meer dan 20 jaar management bij onder meer Landal (leider van de Nederlandse vakantiepark markt) en Liberty Resorts. Ook heeft hij zijn eigen Chambre d'Hôte opgezet en geëxploiteerd in de Dordogne in Frankrijk. Ruchamah heeft zich de kunst van het gastvrouwschap meestergemaakt door jaren in het buitenland te hebben gewerkt. In San Francisco, Californië, heeft zij onder andere gewerkt als barkeeper en in marketing, en in Brazilië, runde zij een authentieke pousada in het surfers paradijs Jericoacoara.

Nu we onze krachten gebundeld hebben in een gezamenlijk bedrijf bieden wij u bij La Villa en Rose alle gemoedsrust die u zoekt als het gaat om uw tweede huis in Spanje. Ook door selectief op zoek te gaan bestaat ons verhuuraanbod alleen uit de mooiste en meest unieke vakantiehuizen die u zich kunt wensen. 

Gastvrijheid en zorg is onze hoogste prioriteit. Als u kiest voor een verblijf in een van onze appartementen, kunt u rekenen op exclusiviteit, luxe en rust.Neem contact opLa Villa en Rose
Calle Cura Llinares 6 03599 Altea la Vella (Alicante)
Spain

tel: +34 965 84 84 85
Mobile: +34 634 31 84 82

E-mail
info@lavillaenrose.comLa Villa en Rose