Vakantiehuizen met zwembad

Schoonmaak


De veiligheid en het comfort van onze gasten en huiseigenaren is altijd onze hoogste prioriteit geweest. Dit geldt natuurlijk vooral als het gaat om schoonmaak. Nu, meer dan ooit, in deze tijden van het coronavirus, besteden we de grootst mogelijke zorg met extra maatregelen om te kunnen blijven garanderen dat gasten en huiseigenaren zorgeloos kunnen genieten van hun verblijf.


Het Corona Protocol

Onze vakantiewoningen voldoen aan de nieuwste richtlijnen op het gebied van hygiëne en schoonmaak door middel van volledige desinfectie door getrainde en volledig beschermde professionals. 

Ons schoonmaakpersoneel draagt ten aller tijde beschermende kleding, mondkapjes, handschoenen, schorten en beschermende sloffen over de schoenen. Natuurlijk worden na elke schoonmaak de kleding en persoonlijke beschermingsmiddelen vervangen


De schoonmaak van de huizen wordt gedaan volgens de richtlijnen van de overheid en gezondheidsorganisaties, dus een veilige schoonmaak gevolgd door een complete desinfectie van de woning. Met aansluitend tot 24 uur geen fysieke aanwezigheid in de woning vóór aankomst van de gasten zorgen we ervoor de aanwezigheid van ziektekiemen tot een minimum te beperken. 

Ook de was wordt uitgevoerd volgens deze beschermende richtlijnen. Beddengoed wordt schoon en gedesinfecteerd klaargelegd voor veilig gebruik.

Met deze werkwijze vertrouwen we erop dat we de kans op aanwezigheid van het corona- of andere virussen te hebben geminimaliseerd. Zowel voor gasten als medewerkers. 

Natuurlijk bieden we onze schoonmaakservice ook aan aan eigenaren die hun woning niet verhuren, voor bedrijfsobjecten of bij ver- of aankoop van een woning.


Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie of voor een gepersonaliseerde offerte. 

La Villa en Rose