Vakantiehuizen met zwembad

Vastgoed Beheer

Het bezit van een vakantiehuis in Spanje zou een droom moeten zijn die uitkomt. Ons doel is ervoor te zorgen dat u hier ten volle van kunt genieten. Met ons aanbod van Beheer en Verhuur Management, overeenkomstig de Spaanse wetgeving, hoeft u zich geen zorgen te maken over uw woning in het buitenland. 

Wij begrijpen dat uw vakantiehuis zowel een persoonlijke ruimte als een zakelijke investering is en dat het daarom van groot belang is dat het wordt beheerd met zorg en aandacht. Elke dienst die u ons toevertrouwt, zal met de grootst mogelijke efficiëntie worden uitgevoerd. Onze dienstverlening varieert van volledig beheer tot incidentele schoonmaak, onderhoud en sleutelbeheer. Van welke dienst u ook gebruik wenst te maken, wij houden regelmatig contact om u van de stand van zaken rond uw woning op de hoogte te houden.

Naast het beheer biedt La Villa en Rose een complete dienstverlening aan rond de verhuur van uw woning. Binnen deze service bieden wij o.a. uitgebreide marketing, het aannemen van reserveringen, het ontvangen van gasten en het organiseren van de schoonmaak. Uiteraard gebeurt dit alles in overleg met u, wij vertalen uw wensen naar een aangepast aanbod van diensten. Neem gerust vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

La Villa en Rose